Home Livrare Cum cumpar Despre noi Contact Blog
Newsletter
Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii? Aboneaza-te acum!

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai  jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FashionYouLove.ro isi asuma  dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta  versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si  conditii".

1. Plata produselor
  Plata produselor comandate de pe site-ul FashionYouLove.ro se poate  efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans prin  transfer bancar in contul firmei. Produsele comandate trebuie achitate  integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. 

2. Livrarea produselor
  Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor  firme de curierat rapid.
  TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 - 48 ore. Pentru a  vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in  pagina produsului respectiv. NU facem  livrari prin Posta Romana. FashionYouLove.ro isi rezerva dreptul sa  efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea  clientilor.
  Costurile de livrare sunt:
  - GRATUIT pentru comenzile a caror valoare  depaseste 150 RON 
  - 15 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa  intre 0 si 149 RON
  Livrarea se face prin Curier Rapid, tarifele fiind valabile pentru peste  3000 de orase si localitati din Romania.
  In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi  contactat telefonic de catre firma de curierat.
  Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in  stare buna.
  FashionYouLove.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze  livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive  independente de FashionYouLove.ro care includ: incendii, explozii,  inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism,  proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora  conform uzantelor legii romanesti.
  Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FashionYouLove.ro fata  de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este  valoarea sumei incasate de FashionYouLove.ro de la acest client  pentru produsele livrate.

3. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
  Clientul poate renunta la orice produs cumparat din FashionYouLove.ro ,  in termen de 5 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
  Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa  anuntati pe email (comenzi@fashionyoulove.ro)  intentia de a returna un produs/mai multe produse insotita de numarul de  telefon mobil pentru a fi contactat(a) si a urma pasii de returnare.
  Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz  contrar ele pot fi reexpediate clientului.
  De asemenea, NU se accepta pentru returnare  produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Puteti  face returul prin orice firma de curierat . Returnarea produselor se va face pe  cheltuiala clientului.
  FashionYouLove.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 5 de zile  de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include comisioanele bancare si cheltuielile de  transport .