Home Livrare Cum cumpar Despre noi Contact Blog
Newsletter
Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii? Aboneaza-te acum!

Despre noi

despre noi

Despre Noi

Fashion You Love e un proiect frumos, gandit in special pentru femeile indraznete, preocupate de fashion, cu un stil deja definit ori in cautarea unui stil care sa li se potriveasca. 

Aici vom invata impreuna ce accesorii sunt in voga, la ce outfit-uri se potrivesc, inspirandu-ne de la marii designeri dar si de cele mai cunoscute bloggerite de moda.

Astfel, noi vom incerca sa alegem pentru voi cele mai feminie, chic si speciale accesorii – pentru ca tinutele voastre, fie de zi cu zi, fie pentru ocazii speciale, sa fie perfecte.

Aceste accesorii - multe din ele “brand-like accessories” – vor avea preturi mai mult decat accesibile – acest lucru fiindu-ne permis si pentru ca prin natura activitatilor conexe pe care le desfasuram, le achizitionam direct din tara de provenienta.

Noi vom promova in mod deosebit accesoriile statement, de care suntem efectiv indragostiti si de care va veti indragosti si voi, cu siguranta! Aceste accesorii, fie ele coliere, cercei sau bratari nu vor putea trece neobservate ele facand o ‘declaratie’ despre persoana care le poarta! Aceste accesorii speciale par a avea in spate o poveste ce trebuie spusa, cu indrazneala, tuturor.  Ele pot fi asociate cu multe tinute, efectul creat fiind unul remarcabil. Trebuie doar sa avem indrazneala de a le purta!

Fashion You Love e si pentru ei… pentru partenerii nostri, care in cautarea unui cadou pentru noi, gasesc aici atatea lucruri frumoase!

…. Because ‘Accessories are the exclamation point of a woman’